Kratki opis projekta

10.09.2020. Sensum kreće u provedbu projekta „Inovacije u prilagodbi klimatskim promjenama“ koji se sufinancira iz EU poziva “Inovacije u S3 područjima”.

 

Projektom će se uspostaviti nove organizacijske metode poslovanja, a na tržištu će se ponuditi više inovativnih i znatno poboljšanih usluga iz područja prilagodbe klimatskim promjenama, energetike i zaštite okoliša. Nova organizacijska metoda poslovanja u Sensumu doprinosi razvoju četiri (4) inovativne usluge i dvije (2) znatno poboljšane usluge iz područja klimatskih promjena i prilagodbe istima. Provedbom ovog projekta i komercijalizacijom usluga, tvrtka Sensum će kupcima na domaćem i međunarodnom tržištu pružati čitav niz inovativnih rješenja, kako bi istima osigurala održivi razvoj i smanjila ranjivost njihovih investicija na klimatske promjene. Više informacija o projektu možete potražiti i na Internet stranicama www.klimatskepromjene.hr

Ciljevi i očekivani rezultati projekta

Cilj projekta „Inovacije u prilagodbi klimatskim promjenama“ je ulaganje tvrtke Sensum u novu organizacijsku metodu poslovanja usmjerenu na ponudu više inovativnih i znatno poboljšanih usluga iz područja okoliša i prilagodbe klimatskim promjenama te komercijalizaciju istih usluga na domaćem i međunarodnom tržištu. Navedeno će rezultirati povećanjem broja zaposlenih, povećanjem prihoda od prodaje kao i povećanjem konkurentnosti tvrtke Sensum kako na domaćem tako i na međunarodnom tržištu.

Ukupna vrijednost projekta

2.396.354,38 HRK

Iznos koji sufinancira EU

1.186.277,60 HRK

Razdoblje provedbe projekta

10/06/2020. – 10/06/2022.