SENSUM

Vrijednosti i
stavovi

Vjerujemo da otvorena suradnja svih poslovnih partnera predstavlja ključ uspjeha, a svoj smisao poslovanja pronašli smo u ostvarenju Vaših poslovnih potreba koji dovode do bržeg rasta i razvoja poslovnih projekata u održivom okruženju.

sensum-rijeka-tim

Suradnja i povjerenje klijenta

Sensum, društvo za poslovno savjetovanje osnovano je 2011. godine sa sjedištem u Rijeci. Trenutno zapošljavamo 19 stručnjaka iz različitih područja u uredima u Rijeci i Zagrebu.

Naša poslovna etika počiva na uspostavljanju i njegovanju poslovnog i prijateljskog odnosa s našim klijentima i partnerima. U skladu s time, Sensum zaposlenici i savjetnici su Vam na raspolaganju za sve upite te će Vam rado pružiti željenu povratnu informaciju.

Na poslovnom tržištu prepoznati smo kao pouzdani i kvalitetni partneri koji stoje na usluzi svojim klijentima te kao tvrtka koje ulaže velike napore u istraživanje novih mogućnosti razvoja poslovnih ideja i projekata za svoje klijente.

Investicijski projekti na kojima radimo, osim profitabilnosti i održivosti, vrlo često izražavaju i naše osobne stavove i vrijednosti kojima želimo osnažiti utjecaj projekta na poslovanje klijenta i dobrobit šire zajednice.

Savjetovanje klijenata vode iskusni poslovni savjetnici iz područja ekonomije, prava, energetike, klimatskih promjena, menadžmenta, marketinga i financija sa višegodišnjim profesionalnim iskustvom i različitim profilima edukacije, od doktora znanosti, magistra i Executive MBA čime direktno potičemo multidisciplinarnost i stručnu ekspertizu u poslovanju.

Poslovna
suradnja

Naši poslovni savjetnici fleksibilni su u radu s klijentima i orijentirani na izvršenje zacrtanih ciljeva, sukladno potrebama klijenata koje uvijek stavljamo na prvo mjesto.

Međusobno povjerenje

Informacije koje razmjenjujemo s našim klijentima uvijek su nam povjerljiv podatak, ali izuzetno važan za unaprjeđenje poslovanja.

Individualni pristup

Cijenimo različitost u razmišljanjima i potičemo individualni pristup svakog zaposlenika. Tako jačamo naše kompetencije i gradimo nove poslovne mostove.

Profesionalni odnos

Usmjerenost na postizanje zacrtanih ciljeva i poslovnih rezultata važan nam je kurs na poslovnom putu jer tako uvijek stižemo na planirano odredište.

Kvalitetan timski rad

Kao tim zajednički dajemo najbolje poslovne informacije klijentu, a svaki član tima u isto vrijeme ima priliku razvijati svoje osobne kompetencije.

Prijavljujete projekt na EU fondove?

SENSUM poslovno savjetovanje pomaže svojim klijentima u izradi i prijavi projekta na EU fondove, definiranju strategije razvoja i provedbi marketing plana u različitim poslovnim situacijama.