O nama

Vrijednosti i stavovi

nastojimo biti uvijek jedan korak ispred kada istražujemo dugoročne izazove i mogućnosti novih poslovnih ideja za naše klijente, ali ne pod svaku cijenu. Ne bojimo se reći „ne znam“ no uvijek iza toga ide „ali znam tko zna te mogu provjeriti i javiti“.

Suradnja i povjerenje klijenta

Sensum d.o.o. društvo za poslovno savjetovanje osnovano je 2011. godine sa sjedištem u Rijeci i područjem poslovanja na hrvatskom i europskom tržištu.

Od samoga početka rada na polju poslovnog savjetovanja trudili smo se, uz poslovni, održati i prijateljski odnos s našim klijentima. Naime, u svakom trenutku moguće je kontaktirati nekog od zaposlenika i savjetnika te dobiti željenu povratnu informaciju.

Tokom godina rada na tržištu identificirani smo kao pouzdani i kvalitetni partneri koji stoje na usluzi svojim klijentima te kao društvo koje ulaže velike napore u istraživanje izazova i mogućnosti razvoja novih poslovnih ideja za naše klijente.

Investicijski projekti na kojima radimo, osim profitabilnosti i održivosti, vrlo često izražavaju i naše osobne stavove i vrijednosti kojima želimo osnažiti utjecaj projekta na poslovanje klijenta i dobrobit šire zajednice.

Savjetovanje klijenata vode iskusni poslovni savjetnici iz područja ekonomije, marketinga, financija, menadžmenta, turizma, prodaje i energetske ekonomije s višegodišnjim profesionalnim iskustvom i diplomama doktora znanosti i Executive MBA.

Naši poslovni savjetnici fleksibilni su u radu s klijentima i orijentirani ka izvršenju zacrtanih ciljeva, naravno sukladno potrebama klijenata. Obveza poslovne suradnje je povjerljivost informacija koju garantiramo našim klijentima.

REFERENCE

višegodišnje profesionalno iskustvo i stalno ulaganje u nova znanja doprinose prisutnosti i prepoznatljivosti SENSUM savjetovanja na domaćem i međunarodnom tržištu.


Sensum tim

Iznimno cijenimo timski rad jer tada postižemo najbolje rezultate.

Svaki naš zaposlenik može svojim idejama utjecati na promjene i dati svoj doprinos projektu. Naime kada nešto radimo, radimo to zajedno, jer sami smo odlični, ali kada radimo kao tim, onda smo izuzetni.

Prednosti timskog rada zasigurno su dodatna posebna znanja u različitim područjima i poslovnim sektorima, zbog čega SENSUM podržava multidisciplinarnu suradnju.